LEKÁRSKA ŽILETKA LEN PRE JEDNOHO PACIENTA

Videl si v nemocnici nejaký lekársky holiaci strojček?Áno, myslím, že väčšina z vás áno.pretože je to naozaj veľmi normálne.ale viete na čo slúži lekársky holiaci strojček a ako si ho vybrať ?

Vlastne ,lekársky holiaci strojček, je to na chirurgické použitie, s lekárskymi čepeľami, ktoré môžu pomôcť urobiť rezy do kože a ľudského tkaniva pred operáciou.a ako si vybrať správny lekársky holiaci strojček, je to veľmi jednoduché, pretože pred operáciou potrebujú vyčistiť vlasy.takže je potrebné urobiť žiletku s hrebeňom na hlave ako nižšie.

 

3559 深蓝

3558

Tieto dva vyššie uvedené typy sa nazývajú čepeľ s dvojitým ostrím, pretože čepeľ jedvojitá hranaktorý dokáže oholiť s dvoma stranami .a pre všetky rukoväte sú protišmykové prevedenie , takže vám neskĺzne z ruky .

3563 单刀蓝

3564-1

Tieto dva typy vyššie sújednočepelový lekársky holiaci strojčekadvojčepelový lekársky holiaci strojček, to'Je ľahké vidieť, že pre všetky štyri typy sú s hrebeňom.takže bude veľmi jednoduché vyčistiť chĺpky pred holením, čo je efektívne.

 

Takže, aby ste ušetrili čas v nemocnici, balenie nemusí byť také ťažké otvoriť a vziať, je dodávané v škatuli voľne ložené.takže môžu jednoducho otvoriť škatuľku a získať nový holiaci strojček podľa holiaceho strojčeka, ktorý možno použiť len raz na udržanie čistoty.alebo možno môžete pridať aj priehľadné vrecko na ochranu každej žiletky. Väčšinou na dovoz a vývoz nepotrebujete certifikát na lekársky holiaci strojček, ale máme aj certifikát FDA, možno z niektorých krajín, je potrebný aj iný certifikát, tak to len zistite pred importom.

Ale najdôležitejšou vecou pre holiaci strojček je samozrejme samotná čepeľ, takže pred objednávkou veľkého množstva otestujte vzorky, aby ste sa uistili o kvalite.takže teraz viete viac o lekárskej žiletke tu.


Čas odoslania: 02. december 2022